• +31 (0)20 30 17 307
  • amsrecruitment@gtlaw.com

Student

Student

Je krijgt in een periode van zes tot acht weken de kans deel uit te maken van een ervaren team en te werken aan uiteenlopende zaken. Bij GT Amsterdam kijk je als student-stagiair niet aan de zijlijn mee. Je maakt onderdeel uit van het team en werkt daadwerkelijk mee aan zaken. Daarom verwachten we dat jij als student-stagiaire professioneel, ambitieus, creatief en gedreven bent.

Je verdiept je in juridische vraagstukken, schrijft adviezen en stelt processtukken, akten en contracten op. Als student-stagiaire ben je werkzaam voor alle secties. Op deze manier krijg je een goed beeld van wat de advocatenpraktijk inhoudt. Daardoor kun jij goed beoordelen of je na je studie wilt werken in de advocatuur. Je wordt tijdens deze periode begeleid door een ervaren advocaat en je kunt deelnemen aan onze interne opleidingsactiviteiten.

Wil je meer weten over de stagemogelijkheden binnen ons kantoor of over de beschikbare plekken? Neem dan contact op met onze HR afdeling op telefoonnummer +31 (0)20 30 17 307 of via amsrecruitment@gtlaw.com of solliciteer direct op onderstaande vacatures.

Vacatures