• +31 (0)20 30 17 354
 • amsrecruitment@gtlaw.com

Allround financieel medewerker

Allround financieel medewerker

Greenberg Traurig (GT) is een Amerikaans multi-practice advocatenkantoor. Wereldwijd telt GT ruim 2000 advocaten en heeft 38 vestigingen in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Azië.

GT Amsterdam is de thuisbasis van een team van ervaren advocaten, fiscalisten en notarissen. Ons kantoor is een geïntegreerd onderdeel van GT en levert vanuit het dynamische centrum van Amsterdam hoogwaardige juridische diensten aan cliënten in ons wereldwijde netwerk. Als één van de weinige kantoren in Nederland werken wij dagelijks samen met onze collega’s in de VS.

Het Amsterdamse kantoor van GT is in alle opzichten jong en ondernemend. Je krijgt bij GT de kans om aan de slag te gaan in een internationale omgeving waarin een informele werksfeer en teamspirit voorop staan.

Wij hebben de ambitie om te groeien en zijn per direct op zoek naar een:

Allround financieel medewerker

Voor onze Finance afdeling zijn wij op zoek naar een allround financieel medewerker. In het team, dat bestaat uit 5 personen, ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en opvolging van het facturatieproces. Je draagt de zorg voor het genereren, verspreiden, boeken, controleren en het opmaken van de facturen.

Naast ervaring in billing zijn wij op zoek naar een stevige persoonlijkheid die ervaring heeft in het chasen van declaraties en kennis heeft van Accounts Payable, Accounts Receivable, vendors, BTW aangifte, urenadministratie, derdengelden en alle werkzaamheden die daarbij horen.

Op de afdeling wordt zeer nauw samengewerkt om een optimaal resultaat te behalen in efficiency, dienstverlening en collegialiteit.

Functie-eisen

 • relevante HBO opleiding, bijvoorbeeld HEAO of SPD en kennis van (financiële)applicaties en automatiseringspakketten;
 • 5 – 7 jaar relevante werkervaring binnen de (internationale) advocatuur of overige zakelijke dienstverlening;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

Functie-inhoud

 • het bewaken en corrigeren van time entries en de verwerking van complexe facturaties;
 • het opmaken, controleren, corrigeren en boeken van facturen;
 • het uitvoeren van administratieve controles en verzorgen van financiële analyses en rapportages;
 • het bewaken van betalingsverkeer, in- en uitboekingen verrichten en controle uitvoer;
 • derdengelden, collections en BTW-wetgeving;
 • het professioneel afhandelen van verzoeken, het adviseren van de advocaten, notarissen, fiscalisten en cliënten;
 • het ondersteunen van de overige voorkomende werkzaamheden op de afdeling.

Wij zoeken

 • Een energieke en collegiale en doortastende professional die houdt van een diversiteit aan taken en naast sociaalvaardig op verschillende niveaus, ook daadkrachtig is;
 • Iemand die zelfstandig kan werken en een proactieve houding en assertieve instelling heeft. Je werkt gestructureerd, weet prioriteiten te stellen en wil jezelf blijven ontwikkelen. Vanzelfsprekend wordt gerekend op jouw integriteit bij het verwerken van vertrouwelijke gegevens.

Wat bieden we jou

 • Zelfstandige, uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamisch en informeel kantoor op een schitterende locatie in het hart van Amsterdam;
 • Het salaris is afhankelijk van je ervaring en maakt deel uit van een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

Ben jij ondernemend en ambitieus? Wil jij deel uitmaken van ons kantoor en met toewijding en gedrevenheid werkzaam zijn in internationaal verband?

Stuur dan je sollicitatie via het sollicitatieformulier. Gelieve daarbij een volledig CV, motivatiebrief en eventuele beoordelingen of getuigschriften, mee te zenden.

Voor nadere informatie over de inhoud van de functie en de procedure kun je contact opnemen met Stephanie Muringen, telefoon +31 (0)20 30 17 354.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Coleta Gijsen
HR Coördinator

GT stimuleert, faciliteert en begeleidt medewerkers in hun persoonlijk groei.

+31 (0)20 30 17 307

Linkedingijsenc@gtlaw.com
Stephanie Muringen
HR Coördinator

GT biedt je een omgeving waarin je continu wordt uitgedaagd in zowel je werk als op persoonlijk vlak!

+31 (0)20 30 17 354

Linkedinmuringens@gtlaw.com